Aktuella produkter vi söker testproffs till

PHYN Plus skyddar ditt hus mot alla typer av vattenskador!

Vattenskador är den vanligaste skadeorsaken i villor och småhus i Sverige. Det omfattar mellan 5-10 miljarder kronor årligen och få hushåll har skyddssystem installerat för det. Tack vare nya PHYN PLUS får du nu en smart, helautomatisk vattenfelsbrytare som inte bara varnar vid läckage utan även stänger av huvudledningen.Vi söker nu 5 st personer som får möjligheten att testa detta paket till ett väldigt förmånligt pris
50% Rabatt

Kärchers kraftfulla sopmaskin som håller rent inne som ute

Fem gånger snabbare än en sopkvast: Den bekväma och ryggvänliga S 650 2-i-1 gör detta möjligt. Den slitsåliga och korrosionsbeständiga sopmaskinen täcker en total sopbredd på 650 mm . S 650 2-i-1 innehåller 2 st standardborstar för torrt avfall, samt 2 st extra sidoborstar med hårdare borst, som är speciellt utformade för att avlägsna och sopa upp blöt smuts från marken.
Vi erbjuder 11 personer att få köpa denna maskin till ett kraftigt reducerat pris för att  vara med och testa och utvärdera produkten samt dela med sig av sina upplevelser på sociala medier såsom Instagram, Youtube under hashtag #karchers650 #testproffs samt #Rekomendero
50% Rabatt

ljud & e-böcker gratis 1 månad

Du får välja valfritt abbonemang att använda 1 månad helt gratis. Läs och lyssna i din mobil eller surfplatta helt obegränsat under gratismånaden.
GRATIS 1 MÅNAD

HÖGTRYCKSTVÄTT K 5 PREMIUM FC PLUS FLEX HOME

K 5 Premium Full Control Plus Flex Home högtryckstvätt har +/– knappar för tryckreglering samt en LCD-display på spolhandtaget. Inkluderar Home-kit, 3-i-1 Multi Jet-spolrör och slangvinda.
Vi erbjuder 15 personer att få köpa denna maskin till ett kraftigt reducerat pris för att  vara med och testa och utvärdera produkten samt dela med sig av sina upplevelser på sociala medier såsom Instagram, Youtube under hashtag #karcherK5premium #testproffs samt #Rekomendero
50% Rabatt

Kärchers starka grovdammsugare med uttag för dina elverktyg.

WD 5 P grovdammsugare för vått och torrt är en kraftfull och energieffektiv grovdammsugare för vått och torrt med behållare på 25 liter, planfilter i kassett, semiautomatisk filterrengöring och uttag för elhandverktyg.
Vi erbjuder 25 personer att få köpa denna maskin till ett kraftigt reducerat pris för att  vara med och testa och utvärdera produkten samt dela med sig av sina upplevelser på sociala medier såsom Instagram & Youtube under hashtag #karchersWD5P #testproffs samt #Rekomendero
50% Rabatt

Kraftfull skaftdammsugare

Skaftdammsugare med motorn i handtaget, vilket ger en lättmanövrerad dammsugare som löser all vardagsstädning. 10 års motorgaranti.
Halva priset

Kärchers nya batteridrivna golvtvätt

En golvmopp är ingen match för den batteridrivna golvtvätten FC 3. De roterande rullarna väts kontinuerligt med rent vatten, medan smutsen skrapas av och samlas upp. Tack vare den slanka utformningen rengör den enkelt under möbler och kräver väldigt litet förvaringsutrymme. Och den ringa kvarstående fuktigheten gör att den användas på alla golv – även parkett. Vi söker nu efter 20 personer som vill vara med och testa denna produkt från Kärcher.
50% Rabatt

Stilrent armbandsur

Genom ett exklusivt arbete kan vi nu erbjuda en begränsad upplaga av modell Primum från MOMO MASÈ. Ett armbandsur för dem som uppskattar elegans.
299 kr

Betalning sker genom