Här hittar du information om de produkter som vi har rekryterat klart för och är under pågående utvärdering.

Kärchers nya kompakta tvätt

Med Kärchers portabla tvätt – inklusive cykellåda med tillbehör optimerade för rengöring av cyklar – är du fullt utrustad, även när du är på språng. Dess integrerade litiumjonbatteri och löstagbara vattenbehållare möjliggör användning även där du saknar anslutning till el och vatten. Vi söker nu efter 20 personer som vill testa denna nya produkt från Kärcher.
utvärdering pågår

Nu kan du bespara ryggen massa ont med Kärchers nya effektiva terasstvätt!

Den elektriska terrasstvätten T-Cleaner PCL 4 avlägsnar hårt sittande smuts från olika ytor enkelt, grundligt och enastående jämnt. Anslut terrassborsten till trädgårdsslangen och börja städa. Kombinationen av två roterande, utbytbara borstvalsar och möjligheten att reglera vattenflödet gör att smutsen lösgörs och avlägsnas samtidigt. Därmed går det på nolltid att grundligt rengöra uteplatsen – utan att använda mer vatten än nödvändigt för städningen. Vi erbjuder 20 personer att få köpa denna maskin till ett kraftigt reducerat pris för att  vara med och testa och utvärdera produkten samt dela med sig av sina upplevelser på sociala medier såsom Instagram, Youtube under hashtag #kärchersterasstvätt #testproffs samt #Rekomendero
Utvärdering pågår

Kärchers nya batteridrivna golvtvätt

En golvmopp är ingen match för den batteridrivna golvtvätten FC 3. De roterande rullarna väts kontinuerligt med rent vatten, medan smutsen skrapas av och samlas upp. Tack vare den slanka utformningen rengör den enkelt under möbler och kräver väldigt litet förvaringsutrymme. Och den ringa kvarstående fuktigheten gör att den användas på alla golv – även parkett. Vi söker nu efter 25 personer som vill vara med och testa denna produkt från Kärcher.
utvärdering pågår