Om Rekomendero

Om oss

Vi på Rekomendero hjälper företag att marknadsföra produkter och tjänster med hjälp av våra värdefulla medlemmar. Deras enkla uppdrag går ut på att testa en produkt eller tjänst – antingen helt kostnadsfritt eller till ett extra förmånligt pris. I utbyte får de skriva recensioner och/eller sprida inlägg om produkten i sina sociala medier. På så sätt får fler människor upp ögonen för produkten – alla blir vinnare!

Hur går det till?

Genom att bli medlem hos oss får du möjlighet att delta i dessa kampanjer. Du bestämmer helt själv vilka produkter eller tjänster du vill testa genom att själv anmäla dig till en kampanj. Har du en profil som stämmer överens med vilken målgrupp vår uppdragsgivare söker får du reda på det direkt alernativt förhoppningsvis senare ett mail om att du kommit med i kampanjen. Vad ditt uppdrag blir som testare får du specifik information om inför varje kampanj. Våra uppdragsgivare vill framför ha din ärliga åsikt om produkten/tjänsten. Dessutom strävar allt fler företag om att få upp engagemanget kring produkten/tjänsten i sociala medier. Därför uppmuntrar vi dig som testare oftast att även dela bilder/filmer/inlägg i dina sociala kanaler.

Tips: så ökar du dina chanser att delta i fler kampanjer!

Eftersom spridning på sociala medier blir allt viktigare i dagens digitala klimat blir våra uppdragsgivare allt mer måna om att välja testare som är duktiga på just detta. Tänk på att även typ av Instagramkonto och antal följare kan spela roll, samt att du har en öppen profil.

 

Kontakt

Har du en fråga är det enklast att skicka ett mail till support@rekomendero.com
Vill du hellre ringa når du oss på 08- 134355455. Vi nås via telefon mellan 09.00 och 16.00 på vardagar.
Våra användarvillkor och personuppgiftspolicy hittar du här

 

Kom gärna och fika med oss, besöksadressen är Medborgarplatsen 3, 8tr. Alltså i Söderhallarna, så efter att du fikat kan du gå på bio i källaren.
Vår postadress för vanliga analoga brev är:
Rekomendero
Box 141
118 72 Stockholm

 

Vill du dock returnera en vara eller dylikt behöver du skicka ett mail till oss först så du kan erhålla en retursedel. Allt för att försändelsen skall komma rätt till vårt lager vilken inte ligger vid adressen ovan.

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hörs!

 

 

Frågor &

Som testproffs brinner du för att testa produkter och tjänster och dela med dig av dina åsikter till andra. Du kan ansöka till tester via rekomendero.com/testar, och om du blir utvald ser vi gärna att du delar dina recensioner om produkten i bland annat sociala medier i form text, bild eller videomaterial. För att få information om nya tester följer du oss enklast genom att gilla Rekomendero på Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, via vårt nyhetsbrev eller på rekomendero.se.

Det kostar inget att ansöka till våra produkttester. Målet för oss är att erbjuda spännande uppdrag för olika produkttyper och tjänster för alla våra användare. Det innebär att vi har har många tester där du kostnadsfritt får testa produkter via Rekomendero, och vi erbjuder även tester med lite dyrare produkter där du som utvald får köpa produkten eller tjänsten till reducerat pris mot att du delar dina erfarenheter.

Beroende på vilken produkt och typ av test det gäller så kommer dom via olika kanaler. För dagligvaror/livsmedel är det i regel en pdf-kupong eller mobilkupong som du får skriva ut och ta med till butiken alternativt får du det hemskickat. Andra produkter skickas som brev eller paket. Om det gäller ett test där du får köpa produkten genomförs köpet antingen direkt via vår webbshop. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i specifika tester då vi alltid försöker hitta rätt lösning för rätt produkt.

Om testprodukten skulle vara defekt eller går sönder under testperioden vänder du dig till vår support, support@rekomendero.com, så hjälper vi till att lösa det. Reklamation efter avslutad testperiod sker direkt till respektive tillverkare. Vid reducerade köp av testprodukter gäller samma garanti som om du köpt till fullpris. I dessa fall är det också till tillverkaren som du vänder dig.

Uppdragen ser olika ut för respektive test och information om vad som gäller meddelas alltid i samband med att testet startar. Vi ser gärna att dina inlägg innehåller text, bild eller videomaterial. Dela dem gärna på sociala medier där du är aktiv, så som Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, med flera samt på Rekomenderos medlemsblogg. 

Det behöver du inte vara heller, vi gillar att du gör det på ditt sätt 🙂 
Råkar det vara så att du tycker det är för komplicerat så kan du alltid skicka in det till oss via e-post istället så ser vi till att det hamnar på rätt kanal.

Ingen fara, du har 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen.
Kontakta bara oss på support@rekomendero.com så hjälper vi dig.

Har du frågor du inte får svar på här kan du alltid kontakta oss så ska vi hjälpa dig med rätt svar och lösning.