Ljus surdegslimpa från Pågen

Pågen lanserar Ljus Surdegslimpa bakad på och 30% mindre socker

Pågen utökar sitt sortiment med en Ljus Surdegslimpa med egen surdeg, mindre socker och kallpressad rapsolja från Österlen. 

– De flesta limpor på marknaden idag är mellanmörka söta surdegslimpor. Genom lanseringen av Ljus surdegslimpa tillför vi något nytt på marknaden med en limpa med ännu mer surdeg och mindre socker, säger Monica Bergen, marknadschef på Pågen. Brödet är mjukt och saftigt och passar med sin kombination av näringsinnehåll och god smak perfekt in i barnfamiljens vardag, avslutar Monica.

Vi söker nu tillsammans med Pågen 200 familjer med barn i alla åldrar som får chansen att prova denna goda nyhet helt gratis! Anmäl dig på via formuläret nedan och blir du utvald får du en kupong skickad till dig som du kan använda för att hämta en Ljus Surdegslimpa helt utan kostnad i någon av ICA, Hemköp eller City Gross butiker.

Som motprestation för att du får en Ljus Surdegslimpa gratis vill vi att du tar lite bilder samt gärna spelar in en film som du sedan delar på Instagram och/eller andra sociala medier såsom Youtube, Facebook m.m. 
Märk inläggen med hashtag #ljussurdegslimpa #testproffs #Rekomendero så det är  lättare hitta dom.

Vi kommer också att skicka dig ett formulär där vi vill att du svarar på några frågor om brödet.

 

 All information kring detta skickar vi ut till samtliga utvalda personer via e-post.

 

Anmälningsformulär

Fakta om brödet

Limpan med mer surdeg och mindre sirap! Välbalanserad smak med en antydan av len smörsmak, rundas av med sötman från den ljusa sirapen. Brödet innehåller mer surdeg och 30% mindre tillsatt socker i form av sirap än andra vetelimpor. Njut av brödets mjuka och saftiga textur med dina favoritpålägg!

Ingredienser:

Vetemjöl1, vatten1, surdeg på vete (16%)1, sirap (7%)1, kallpressad rapsolja (3%)1, vetegluten1, jäst, malt av korn och salt.

1 Svensk råvara, övriga råvaror är från EU.

 

NäringsvärdePer 100 gPer Skiva (45 g)
Energi1128 kJ / 270 kcal508 kj / 122 kcal
Fett4,4 g2 g
Varav mättat fett0,4 g0,2 g
Kolhydrater47 g21,2 g
Varav sockerarter5,9 g2,7 g
Fiber3,7 g1,7 g
Protein8,5 g3,8 g
Salt1,3 g0,6 g

Comments are closed.